Caz cutremurător în raionul Nisporeni! O tânără de 31 de ani a născut pe câmp și și-a abandonat bebelușul într-o poiană

Ieri seara, în jurul orei 18:00, polițiștii Inspectoratului de Poliție Nisporeni au fost sesizați de către un cetățean, din satul Cristești, același raion, care stătea cu un nou-născut pe brațe abandonat, găsit într-o fâșie forestieră.

Membrii grupei operative s-au deplasat imediat la fața locului și au stabilit că, o femeie de 54 de ani în timp ce efectua lucrări la vița-de-vie, în extravilanul satului Cristești a depistat un prunc.Urmare, polițiștii au solicitat imediat intervenția medicilor, copilașul primind toate îngrijirile necesare, iar la scurt timp a fost găsită și o mămică care are bebeluș de 5 luni și care a alăptat micuțul abandonat.

După ce a mâncat minute în șir, micuțul a fost transportat la Spitalul Raional din Nisporeni, pentru îngrijiri medicale.

Datorită măsurilor operative întreprinse de polițiștii din Nisporeni, la scurt timp a fost identificată mama nou-născutului, o tânără de 31 de ani, din satul Chetroșeni, raionul Hâncești.

Aceasta a comunicat oamenilor legii că, astăzi, în timp ce se afla în câmp „cu ziua” a simțit dureri abdominale.

S-a pornit spre casă, dar a mers vreo 30 de metri și a născut pe deal.

Din lipsa resurselor financiare și de teama că nu va avea cu ce să îl crească a abandonat micuțul în vița-de-vie.

Femeia mai are la întreținere 4 copii minori.

La moment, oamenii legii stabilesc toate circumstanțele cazului.

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREONOne thought on “Caz cutremurător în raionul Nisporeni! O tânără de 31 de ani a născut pe câmp și și-a abandonat bebelușul într-o poiană

%d blogeri au apreciat: