APP anunță concurs pentru ocuparea funcției de administrator al întreprinderii „Portul Fluvial Ungheni”

Consiliul de administrație al Î. S. ”Portul Fluvial Ungheni”, în corespundere cu prevederile Legii nr. 246 din 23 noiembrie 2017 cu privire la întreprinderea de stat și întreprinderea municipală, Statutul întreprinderii de stat și altor acte normative în vigoare, anunță concursul pentru ocuparea funcției de Administrator al Î.S. ”Portul Fluvial Ungheni”.Concursul se va desfășura în corespundere cu Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului pentru ocuparea funcției vacante de administrator al  Întreprinderii de Stat ”Portul Fluvial Ungheni”, aprobat prin ordinul Agenției Proprietății Publice nr. 324 din 12.11.2019.

Termenul limită de depunere a documentelor pentru participarea la concurs este  data de 31 iulie 2020 ora 16.00 .

Locul depunerii documentelor:

Documentele de participare la concurs pentru ocuparea funcției de Administrator al Întreprinderii de Stat „Portul Fluvial Ungheni”, vor fi depuse la sediul întreprinderii: mun. Ungheni, str. Lacului, nr.1 la Secretarul Comisiei de concurs dna Olga Diaconu, iar concursul se va desfășura în incinta Agenției Proprietății Publice, pe adresa mun. Chișinău, str. Pușkin, 26, bir. 203.

Persoana de contact: 

Secretarul comisiei, Diaconu Olga, tel. serv.+373 236 33 856; mob. +373 78945072; e-mail: portungheni@gmail.com (actele pot fi depuse în intervalul orelor de serviciu: luni – vineri, ora 08:00-17:00, cu excepția zilelor de sărbătoare (nelucrătoare).

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREONOne thought on “APP anunță concurs pentru ocuparea funcției de administrator al întreprinderii „Portul Fluvial Ungheni”

%d blogeri au apreciat: