Foto // Salvatorii au instalat un dig de protecție contra viiturii de 1 km la Vadul lui Vodă

În după amiaza zilei de 25 iunie angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au demarat lucrările de instalare a unui dig de protecție metalic pe o distanța de 1km, ce va avea menirea să protejeze zona turistică a orașului Vadul lui Vodă de pericolul inundațiilor, în urma viiturii așteptate pe râul Nistru.La fața locului salvatorii și carabinierii instalează carcasa metalică pentru a proteja plaja și zona de odihnă.

Digul cu înălțimea de 1 m și lungimea de 1 km va proteja zona de pericolul valului de apă.

La fața locului pentru efectuarea lucrărilor se află 50 de angajați din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență și Inspectoratul General de Carabinieri cu 13 unități de tehnică.

Misiunea ofițerilor și subofițerilor este de a amplasa construcția și a proteja zona de odihnă.

Situația în teren privind riscul inundațiilor în urma creșterii nivelului apei pe râul Nistru este în continuare strict monitorizată de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

Galerie Foto:

Imagen: 3

 • Descargar Imagen
 • Comentar Imagen
 • « Anterior
 • Siguiente »
 • Mai multe informații la acest subiect pot fi accesate în următoarele articole:

  Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON  14 comentarii la „Foto // Salvatorii au instalat un dig de protecție contra viiturii de 1 km la Vadul lui Vodă

  %d blogeri au apreciat: