Foto // Un TIR a derapat de pe traseul M1 Chișinău – Leușeni și s-a oprit între copaci

Conducătorul unui TIR a scăpat cu viață ca prin urechile acului, după ce autotrenul pe care îl conducea a derapat de pe trasei și s-a răsturnat între copacii de pe acostament.

Accidentul a avut loc în această după-amiază, pe traseul național M1 Leușeni – Chișinău, în raionul Strășeni, iar imaginile au fost făcute publice pe o rețea de socializare de către un martor ocular, transmite Deschide.mdPotrivit reprezentanților INSP, în accident a fost implicat un TIR cu plăcuțe de înmatriculare de România, la volanul căruia se afla un cetățean al R. Moldova.

Bărbatul s-a ales cu mai multe traumatisme și a fost preluat de o ambulanță. Totodată, oamenii legii au stabilit că accidentul s-ar fi produs, din cauza unei pene de cauciuc

Silvia Vetcu, ofițerul de presă al IGP responsabil de IP Strășeni, a declarat că accidentul s-a produs în jurul orie 17:00, iar la volanul TIR-ului se afla un șofer în vârstă de 53 de ani.

Din imaginile publicate pe o rețea de socializare, se vede că impactul a fost unul destul de violent, iar în urma acestuia TIR-ul a fost practic distrus în totalitate, dar și a rupt câțiva copaci.

Imagen: 3

 • Descargar Imagen
 • Comentar Imagen
 • « Anterior
 • Siguiente »
 • sursa: Deschide.md

  Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON  One thought on “Foto // Un TIR a derapat de pe traseul M1 Chișinău – Leușeni și s-a oprit între copaci

  %d blogeri au apreciat: