O femeie și fiică sa au fost lovite de un autoturism pe o trecere de pietoni din Chișinău

O femeie și copilul său au ajuns la spital, după ce au fost spulberate de un automobil chiar pe trecerea de pietoni.
Accidentul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 10:30, la intersecția străzii Pan Halippa cu strada Ion Inculeț din regiunea Malina Mică, sectorul Centru, municipiului Chișinău, comunică Deschide.md

Sursa mai informează că Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat că este vorba despre o femeie în vârstă de 34 de ani și fiica sa de 9 ani.

„La fața locului, polițiștii au stabilit că femeia și fetița traversau strada pe trecerea de pietoni când au fost accidentate de un automobil de marca Honda, la volanul căruia se afla un șofer în vârstă de 30 de ani.

În urma impactului, femeia a fost transportată la Institutul Național de Medicină Urgentă, iar fetița – la Centrul Mamei și a Copilului”.

Ofițerii de poliție al Inspectoratului Centru al Direcției de Poliție Chișinău au inițiat în acest caz un proces penal în baza căruia urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON%d blogeri au apreciat: