Șoferul unui BMW a fost amendat pentru inscripția „POLICE” și „girofar” improvizat.

Un bărbat în vârstă de 28 de ani a fost sancționat de poliție, pentru că a încălcat regulile de exploatare a vehiculului.Bărbatul a fost amendat după ce a urcat la volanul unui automobil de marcă ”BMW”, care avea pe partea exterioară a mașinii inscripția POLICE, iar pe mașină amplasat, contrar Regulamentului Circulației Rutiere, un dispozitiv luminos de tip LED, care improviza un girofar.

Bărbatul a fost stopat la un sens giratoriu din capitală, după ce mașina pe care o conducea a atras atenția polițiștilor.

În acest caz au fost ridicate plăcile cu numărul de înmatriculare, iar șoferul a fost sancționat contravențional pentru “Încălcarea regulilor de exploatare a vehiculelor”.

Inspectoratul General al Poliției cere conducătorilor auto să respecte toate prevederile Regulamentului Circulației Rutiere, în caz contrar aceștia vor fi sancționați conform prevederilor legislației în vigoare.

Galerie Foto:

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON%d blogeri au apreciat: