Un bărbat din Nisporeni, reținut de Poliției după 2 ani de căutare națională

Un bărbat în vârstă de 27 de ani, condamnat la 9 ani privațiune de libertate și anunțat în căutare națională din anul 2017, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt în proporții deosebit de mari, a fost reținut la data de 14 mai curent, de către ofițerii Direcției investigații criminale a Inspectoratului național de investigații al IGP.Potrivit Inspectoratului General al Poliției, bărbatul, originar din Nisporeni, era căutat de Inspectoratele de poliție Hâncești, Criuleni, Nisporeni, Florești și Buiucani, mun. Chișinău.

Acesta este învinuit de faptul că în perioada anilor 2016-2019 a furat din gospodării porți de fier, sute de stupi de albine, metal uzat feros și neferos, precum și telefoane mobile din magazinele de telefonie mobilă.

Bărbatul a fost plasat în Penitenciarul nr. 13, iar polițiștii întreprind acțiuni în vederea stabilirii complicității figurantului la comiterea altor infracțiuni.

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON%d blogeri au apreciat: