Campania „O mască purtată – o viață protejată” a continuat astăzi la Piața Centrală din Ungheni

La 14 mai 2020, Primăria municipiului Ungheni comunică că campania ”O mască purtată – o viață protejată” continuă.

Urmare a implementării campaniei, sute de măști de protecție au fost distribuite astăzi la piața centrală din Ungheni.În acțiunea respectivă au fost implicați patru angajati ai Primăriei, inclusiv viceprimarul municipiului – Dionisie Ternovschi

Vedeți și La Ungheni a fost lansată campania „O mască purtată – o viață protejată”

Măști au primit atât vânzătorii, cât și cumpărătorii ce au venit în zi de joi la piață.

Accentul s-a pus pe vârstnici, cărora li s-au oferit în primul rând măști”, a precizat viceprimarul Dionisie Ternovschi.

Campania „O mască purtată – o viață protejată” a fost lansată la 12 mai 2020 de către angajații Primăriei municipiului Ungheni în comun cu voluntarii „Pro Ungheni”, dar și cu alte persoane altruiste.

Administrația Publică Locală reamintește că măștile sunt din lotul de ajutoare oferit municipiului Ungheni în cadrul Programului ”EU4Moldova: regiuni cheie” (Uniunea Europeană pentru Moldova: regiuni cheie), finanţat de Uniunea Europeană şi implementat de Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD).

Amintim că începând cu ziua de 12 mai 2020, Primăria municipiului Ungheni a demarat, în premieră, lucrările de dezinfectare a carosabilului cu un șampon special antibacterian, inofensiv pentru sănătatea oamenilor. Șamponul special este parte a donației făcută Ungheniului în cadrul Programului „EU4Moldova: regiuni cheie”.

Vedeți și Străzile municipiul Ungheni sunt dezinfectate cu un șampon special antibacterian

Galerie Foto:

Imagen: 3

  • Descargar Imagen
  • Comentar Imagen
  • « Anterior
  • Siguiente »
  • Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON    %d blogeri au apreciat: