Pandemia COVID-19 provoacă încă 3 decese în Republica Moldova

Pandemia de Coronavirus de tip nou / COVID-19 provoacă încă 3 victime în Republica Moldova.

Informația a fost publicată cu câteva clipe în urmă pe pagina de facebook al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.


Vedeți și COVID-19 // Încă 184 cazuri noi de infectare. Datele statistice oficiale la 24 aprilie 2020

Potrivit MSMPS, în această după amiază au fost înregistrat 3 decese din cauza infecției COVID-19:

  • Deces nr. 85: Femeie în vârstă de 61 ani, din mun. Chișinău, internată pe data de 10.04.2020, la IMSP Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidităţi: diabet zaharat, hipertensiune gr. III.
  • Deces nr. 86: Bărbat de 66 ani, din r-nul Căuşeni, a fost transferat din SR Comrat la IMSP Institutul de Medicină Urgentă pe data de 14.04.2020. Pneumonie interstițială bilaterală. Comorbidităţi: boală renală cronică.
  • Deces nr. 87: Bărbat de 63 ani, din r-nul Criuleni, transferat din SR Criuleni la IMSP Institutul de Medicină Urgentă pe data de 13.04.2020, în stare foarte gravă. Pneumonie bilaterală interstițială, evoluțe gravă. Hipertensiune gr. III, insuficiența cardiacă.

Urmare, numărul cazurilor letale survenite în urma infecției cu Coronavirus de tip nou / COVID-19 în Republica Moldova, a ajuns la 87.

Amintim că pe parcursul ultimelor 24 de ore, în Republica Moldova au fost înregistrate 7 decese provocat de virusul COVID-19.

Totodată, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale exprimă condoleanțe familiei persoanei decedate.

Amintim că la 24 aprilie 2020, în Republica Moldova sunt înregistrate 3110 cazuri oficial de infectare cu Coronavirus de tip nou / COVID-19.

Redacția News.Ungheni.org reamintește că în această perioadă critică pentru Republica Moldova, Unghenenii au demonstrat repetat un grad înalt de mobilizare și spirit civic.

Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON%d blogeri au apreciat: