Incendiu într-o gospodărie din comuna Boldureşti, raionul Nisporeni

Un incendiu a avut loc ieri, 8 aprilie 2020, într-o gospodărie din comuna Boldureşti al raionul Nisporeni. Flăcările au făcut scrum un stog de nutreţ.

Potrivit televiziunii locale Albasat, totul s-a întâmplat după ce stâpînul casei făcea ordine prin gospodărie şi a dat foc la deşeurile menajere.Focul a afectat  şi câţiva copaci, dar a fost stinsă la timp şi nu a reuşit să se extindă în celelalte gospodării. Sursa mai comunică că proprietarul locuinţei recunoaşte că a dat foc fără ca să conştientizeze că îşi pune viaţa în pericol.

Până la sosirea pompierilor, câţiva tineri, care se aflau în apropiere, au sărit repede în ajutorul stăpânului gospodăriei, care se chinuia să domolească focul.

Acesta a suferit câteva răni la faţă şi la spate iar o echipă de medici a venit pentru a-i acorda îngrijiri medicale.

La faţa locului a sosit o echipă de pompieri care au lichidat incendiul în jur de 40 de minute.

„La data de 8 aprilie, la ora 12:53, am primit un apel precum că în satul Boldureşti ardea un stog de nutreţ.

Ajungând la faţa locului, cu echipa de pompieri din Nisporeni, la ora 11:13 minute, am constatat că incendiul a pornit de la deşeurile menajere, care se aflau în preajma stogului de nutreţ.

În urma incendiului au ars 40 de metri pătraţi de gunoi şi un stog de nutreţ. Persoana vinovată fiind proprietarul casei”, a comunicat pentru Albasat TV Andrian Cuzmin, ofițer în cadrul SSE Nisporeni al DSE Ungheni

Pe lâgă spaima pe care a tras-o stăpânul gospodăriei, acesta s-ar putea alege şi cu amendă.

 „La moment de către poliţistul de sector se desfăşoară acţiuni de constatare şi acumularea probelor, iar în cazul stabilirii vinovăţiei făptaşului şi dacă încălcarea comisă se va încadra în componenţa contravenţiei prevăzute de art.115, aliniatul 3, Cod Contravenţional al R. Moldova, adică arderea în câmp deschis a resturilor vegetale de orice provenienţă, acesta riscă o sancţiune sub formă de amendă în mărime de la 3 mii la 4 500 de lei”, a menționat pentru Albasat TV Gheorghe Bargan, Șeful SSP al IP Nisporeni.

Galerie Foto (Albasat TV):

Imagen: 3

 • Descargar Imagen
 • Comentar Imagen
 • « Anterior
 • Siguiente »
 • Reportaj Video:

  sursa: Albasat TV

  Dacă vă place ceea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON  %d blogeri au apreciat: