COVID-19 // Autoritățile ar putea aproba repetat zile libere pentru angajații din sistemul bugetar

Angajații din sistemul bugetarii ar putea avea încă 2 săptămâni libere.

Informațiile au fost comunicate de către Primul-ministru Ion Chicu în cadrul Declarațiilor de presă după ședința de lucru a Președintelui Republicii Moldova cu președintele Parlamentului Republicii Moldova și cu Prim-ministrul Republicii Moldova.


Totodată, și Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a menționat despre această propunere în cadrul Briefing-ului de presă de prezentare a informațiilor actualizate privind controlul infecției prin Coronavirusul de tip nou, la nivel național din 6 aprilie 2020.

Propunerea autorităților urmează a fi examinată în cadrul Ședinței Comisiei pentru Situații Excepționale, planificată pentru ora 12:00 a zilei de astăzi și va adoptată o Dispoziție.

Amintim că la ziua de astăzi, în Republica Moldova sunt înregistrate 864 cazuri de infectare cu Coronavirus de tip nou / COVID-19, 37 persoane recuperate și 17 decese.

În regiunea Ungheni, sunt înregistrate 16 cazuri pozitive de infectare cu COVID-19 :

  • 7 cazuri pozitiv în raionul Nisporeni (Marinici, Soltănești, Bălăurești);
  • 3 cazuri pozitive în raionul Călărași (Păulești, Seliștea Nouă);
  • 6 cazuri pozitive în raionul Ungheni (satul Cornești).

Știrea este în curs de actualizare.

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON%d blogeri au apreciat: