Tragedie pe calea ferată în mun. Ungheni. Un bărbat a murit după ce a fost lovit de o locomotivă

Un bărbat din municipiul Ungheni a decedat după ce a fost lovit de o locomotivă ce aparține stației Ungheni al Căii Ferate a Moldovei.
Accidentul feroviar tragic, a avut loc astăzi, în jurul orei 14:50, la trecerea pietonală peste calea ferată de pe strada Solidarității, ce leagă sectoarele Dănuțeni și Ungheni Vale cu sectorul Centru, în imediata apropiere a sediului Întreprinderii municipale „Apă Canal Ungheni”.

Locomotiva de model CMZ 3217 efectua manevra de întoarcere, la trecerea pietonală la nivel cu calea ferată de la km 1660 și în acel moment a tamponat bărbatul.

În urma traumelor primite, el a decedat la faţa locului, a declarat pentru mai multe surse media, ofițera de presă responsabilă de Inspectoratul de Poliție Ungheni, Cristina Vicol.

Preliminar, se cunoaște că este vorba despre un bărbat în vârstă de 40 de ani care a fost lovit de o locomotivă de marca CMZ 3217, în timp ce traversa linia de cale ferată.

Potrivit unor martori oculari, bărbatul ar fi ignorat semnalul sonor.

Urmare a impactului, Ungheneanul a decedat la fața locului, până la venirea echipajului SAMU Ungheni.

Circumstanțele producerii tragediei urmează a fi investigate de către ofițerii Inspectoratului de Poliție Ungheni.

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREONOne thought on “Tragedie pe calea ferată în mun. Ungheni. Un bărbat a murit după ce a fost lovit de o locomotivă

%d blogeri au apreciat: