COVID-19 // Încă 55 cazuri de infectare depistate oficial. Date statistice la 31 martie 2020

Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a declarat că la ziua de astăzi, în Republica Moldova au fost depistate 55 cazuri noi de infectare cu Coronavirus de tip nou / COVID-19.

În acest sens, la ziua de astăzi în Republica Moldova sunt înregistrate 353 cazuri oficial de infectare cu Coronavirus de tip nou / COVID-19


Declarații a fost făcute după ședința Centrului Unic de Comandă de gestionare a crizei provocate de virusul COVID-19 din 31 martie 2020.

Din cele 55 de cazuri noi, 7 sunt de import (Marea Britanie și Austria) și 48 cazuri de origine locală (Chișinău, Ștefan Vodă, Soroca, Cahul, Ialoveni, Orhei, Strășeni, Briceni, regiunea Transnistreană și mun Bender / Tighina).

Totodată, au fost înregistrate 2 decese noi din cauza Coronavirusului de tip nou / COVID-19:

În primul caz este vorba de un bărbat în vârstă de 57 de ani din raionul Briceni, care a decedat la Spitalul raional Edineț.

În celălalt caz, presa comunică că ar fi vorba de o femeie din orașul Tiraspol care a decedat la Spitalul raional din Slobozia.

Autoritățile mai comunică că cele 55 cazuri noi au fost identificate urmare a procesării a 280 de probe.

Redacția News.Ungheni.org reamintește că în această perioadă critică pentru Republica Moldova, Unghenenii au demonstrat repetat un grad înalt de mobilizare și spirit civic.


Citiți mai multe despre criza apariției primului caz pozitiv de infectare cu Coronavirus de tip nou în Republica Moldova:

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON%d blogeri au apreciat: