Rezultatele Olimpiadei Republicane la Istoria românilor și universală 2020

La data de 04 martie 2020, în incinta Universității de Stat din Moldova, a avut loc premierea laureaților Olimpiadei Republicane la Istoria românilor și universală, organizată în perioada 02 – 04 martie de către Agenția Națională pentru Curriculum și Evaluare din cadrul  Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.La ediția din acest an au participat 176 de elevi ai claselor IX – XII din toate raioanele și municipiile din țară.

În baza deciziei Consiliului Olimpic la Istoria românilor și universală au fost acordate 40 de premii.

În lista celor mai buni tineri la disciplinele Istoria românilor și universală, se regăsesc și elevii din regiunea Ungheni (raioanele Ungheni, Nisporeni și Călărași):

  • Locul II (clasa IX) – Simion Daniela, Liceul Teoretic „Mihail Sadoveanu” din orașul Călărași, profesor Ana Draganel;
  • Mențiune (clasa XII) – Răileanu Marcela, Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri” din mun. Ungheni, profesor Prepeliță Corneliu.

Per total, premianții Olimpiadei Republicane la Istoria românilor și universală 2020 sunt din instituțiile de învățământ din raioanele/municipiile: Anenii Noi, Bălți, Cantemir, Călărași, Căușeni, Chișinău, Cimișlia, Criuleni, Dondușeni, Dubăsari, Fălești, Hâncești, Ialoveni, Leova, Ocnița, Rezina, Sângerei, Telenești, Ungheni și UTA Găgăuzia.

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREONRezultatele Olimpiadei Republicane la Istoria românilor și universală 2020 by News Ungheni on Scribd

%d blogeri au apreciat: