Foto // Acte false descoperite din nou în PTF Sculeni

Poliţişti de frontieră Români din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni efectuează cercetări cu privire la doi cetăţeni din R. Moldova care conduceau un autoturism de model Audi și un autocamion MAN pentru care au prezentat la controlul de frontieră documente false.În data de 02 martie a.c, s-au prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, pentru efectuarea formalităţilor necesare controlului pentru trecerea frontierei, pe sensul de intrare în România, cetățenii din R. Moldova A.M., în vârstă de 37 de ani, care conducea, un autoturism marca Audi A6, înmatriculat în Lituania şi Z.E., în vârstă de 48 de ani, conducând un autocamion marca MAN, înmatriculat în Republica Moldova.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea asigurării internaţionale tip carte verde prezentată la control pentru autoturism şi la talonul care atestă efectuarea inspecţiei tehnice periodice pentru autocamion, lucrătorii noştri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare în bazele de date, în urma cărora au stabilit că documentele nu îndeplinesc condiţiile de formă şi fond specifice unora autentice, fiind false.

Cu privire la cele constatate, bărbații au declarat că nu aveau cunoştinţă despre faptul că documentele prezentae la control sunt false.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals material sub semnătură privată şi uz de fals, în cazul lui A.M. şi  fals material în inscrisuri oficiale şi uz de fals în cazul lui Z.E.

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON

Citește și alte cazuri asemănătoare:Imagen: 3

  • Descargar Imagen
  • Comentar Imagen
  • « Anterior
  • Siguiente »
  • One thought on “Foto // Acte false descoperite din nou în PTF Sculeni

    %d blogeri au apreciat: