Ministrul Apărării Victor Gaiciuc a întreprins o vizită de lucru în raionul Ungheni

Urmare a orarului stabilit referitor la vizitele Prim-ministrului și al Cabinetului de Miniștri în teritoriu, la 3 martie curent, ministrul apărării Victor Gaiciuc a întreprins o vizită de lucru în raionul Ungheni

Conform agendei de lucru, ministrul a avut întrevederi cu consilieri și funcționari din cadrul Consiliului Raional, ofiţeri şi civili din cadrul Centrului militar-teritorial, precum şi cu locuitori ai municipiului UngheniPotrivit unei publicații pe pagina publică (facebook) a funcționarului de demnitate publică, discuţiile au vizat situaţia din raionul Ungheni, problemele şi necesităţile autorităţilor publice locale şi ale cetăţenilor.

Totodată, ministrul mai comunică că a vorbit și cu primarii din din raionul Ungheni despre procesul de încorporare pentru anul curent şi neajunsurile existente în acest domeniu.

Victor Gaiciuc mai scrie că la a întreprins și o vizită la Batalionul de Artilerie „Prut”, dislocat în municipiul Ungheni:

„Am decis să merg pentru a vedea situaţia la zi şi cum au fost soluţionate unele probleme pe care le-am depistat în luna decembrie anul trecut, atunci când am inspectat unitatea”

Urmare au fost abordate mai multe întrebări ce țin de instruirea militarilor și îmbunătățirea pachetului social.

Totodată, în contextul evenimentelor de comemorare din acestă perioadă, ministrul a depus flori la monumentele din municipiu dedicate eroilor căzuţi în conflictele militare.

În contextul celor relate supra, comunicăm că urmare a indicaţiilor Prim-ministrului Ion Chicu, expuse în cadrul şedinţei Guvernului din 29 ianuarie curent, membrii cabinetului de miniștri întreprind săptămânal vizite de lucru în unitățile teritorial-administrative ale Republicii Moldova.

Pentru buna organizare şi desfăşurare a vizitelor, Oficiile teritoriale ale Cancelariei de Stat (reprezentanţi ai Guvernului în teritoriu) sunt responsabile de organizare interacțiunii dintre miniștri cu reprezentanții autorităţilor administraţiei publice locale și cetățeni.

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREONGalerie Foto:

Imagen: 3

  • Descargar Imagen
  • Comentar Imagen
  • « Anterior
  • Siguiente »
  • .

    One thought on “Ministrul Apărării Victor Gaiciuc a întreprins o vizită de lucru în raionul Ungheni

    %d blogeri au apreciat: