Foto // Ministrul Afacerilor Interne, originar din raionul Ungheni, a întreprins o vizită de lucru în municipiul Ungheni

La 06 februarie curent, Prim-ministrul Republicii Moldova Ion Chicu și Ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu, au întreprins câte o vizită de lucru în municipiul Ungheni.

În cadrul primei vizite de lucru oficiale, Pavel Voicu, originar din satul Frăsinești, a participat la o ședință cu reprezentanții administrației publice locale, instituțiilor de învățământ și instituțiilor subordonate Ministerului Afacerilor Interne, dislocate în municipiul Ungheni.


Urmare a dialogului cu factorii de decizie din municipiul și raionul Ungheni, au fost abordate subiecte cu privire la activitatea angajaților MAI din această regiune, conlucrarea cu Administrația publică locală, în special cu primarii, probleme și soluții pentru soluționarea lor.

Totodată, ministrul a vorbit despre situația criminogenă din țară, dar și despre fenomenele care afectează securitatea oamenilor, prezentând o serie de acțiuni pe care MAI le va realiza în comun cu societatea civilă, în vederea ridicării gradului de siguranță, în trafic, în stradă și acasă.

Pavel Voicu este născut la 29 ianuarie 1973 în satul Frăsinești, comuna Măcărești din raionul Ungheni.

Anterior a ocupat mai multe funcții manageriale în cadrul subdiviziunilor desconcentrate ale Inspectoratului General al Poliției, incluisv în cadrul Inspectoratului de poliție al județului Ungheni, Comisariatele de Poliție Călărași și Cimișlia și Inspectoratul de Poliție Bender.

Până la ocuparea fotoliului de Ministru al Apărării, a activat în calitate de Consilier al Președintelui Republica Moldova pentru misiuni speciale.

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREONGalerie Foto:

Imagen: 3

  • Descargar Imagen
  • Comentar Imagen
  • « Anterior
  • Siguiente »
  • %d blogeri au apreciat: