Foto // 11 kg de cannabis, confiscate dintr-un VW Passat în PTF Sculeni

Procurorii DIICOT Iași, ofițeri din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași și lucratori ai biroului vamal Sculeni au realizat sâmbătă seara o captură de peste 11 kilograme de cannabis.
Drogurile erau ascunse în rezervorul unui autoturism marca Volkswagen Passat de culoare gri metalizat.

Imediat după capturarea drogurilor in punctul de trecere a frontierei de la Sculeni au sosit si ofițerii de la Crimă Organizată care au ridicat întreaga cantitate de droguri și au continuat cercetarile impreuna cu procurorii DIICOT Iași.

Surse din cadrul anchetei au declarat că în cursul zilei de sâmbătă, pe un canal de cooperare internațională România – Republica Moldova, au fost obținute informații cu privire la 3 traficanți de droguri care se vor deplasa în România, respectiv în municipiul Iași de unde vor ridica o cantitate mare de droguri pe care ulterior o vor trece prin punctul de trecere a frontierei de la Sculeni.

Polițiștii de frontieră au luat măsuri de monitorizare a celor patru traficanți de droguri, iar la revenirea si întoarcerea acestora prin punctul de frontieră spre Republica Moldova aceștia au fost interogați.

La un control amănunțit atât de către polițiștii de frontieră, cât și de vameșii români la care a fost folosit si un câine al Poliției de Frontieră antrenat pentru descoperirea drogurilor, a fost identificat exact locul in care erau ascunse cele peste 11 kilograme de canabis.

Procurorii DIICOT au reținut pe toți cei 4 traficanți pe care i-au condus la sediul DIICOT IASI, urmând ca în cursul zile de duminică sa îi prezinte pe aceștia cu propunere de arestare preventivă la Tribunalul Iași.

Dacă vă place cea ce publicăm, susțineți-ne și deveniți patronul unei știri pe portalul News.Ungheni.org – PATREON

%d blogeri au apreciat: