„Ungheni are Talent”, ediția 2019

Grupul de inițiativă „Voluntari Pro Ungheni” a organizat, din nou, unul din cele mai frumoase evenimente ale anului 2019 – concursul de creativitate „Ungheni are Talent”, ediția a II-a.

Evenimentul de talente a avut loc datorită conlucrării eficinte dintre grupul de inițiativă „Voluntari Pro Ungheni” cu Primăria municipiului Ungheni, în parteneriat cu Camera Tinerilor Antreprenori „JCI Ungheni” și Palatul de Cultură din municipiul Ungheni.La concurs au participat 35 de participanți cu 35 numere artistice inedite.

Potrivit organizatorilor, participanții au frapat juriul cu arta fotografica, cea a dansului, cu cântece și recitare de poezie.

Totodată, organizatorii mai comunică că în cadrul concursului inedit, devenit deja tradițional în municipiul Ungheni, s-au contopit tradiții și modernitate.

Câștigătoarea din această ediție a fost Sandu Evelina cu cântecul Creep-Radiohead, interpretat cu acompaniament instrumental.

La finalul comunicatului emis pe pagina de facebook al grupul de inițiativă „Voluntari Pro Ungheni”, tinerii au venit și cu un mesaj de mulțumire adresat coordonatoarei grupului „Voluntari Pro Ungheni” – Marina Atamuratov (ex-Zamă), specialist în cadrul secției Cultură, Tineret și Sport al Primăriei municipiului Ungheni.

Grupul de inițiativă „Voluntari Pro Ungheni” a fost creat la 3 iunie 2016, la inițiativa Marina Atamuratov, în ideea de a susține tînăra generație și a o implica activ în luarea deciziilor la nivel local, s-a format Grupul de inițiativă “Voluntari Pro Ungheni”.

Grupul de inițiativă “Voluntari Pro Ungheni” este un grup de tineri dornici să producă schimbarea în comunitate și să participe activ la organizarea diverselor evenimente culturale, educative, sportive de sănătate, în scopul de a sensibiliza și conștientiza că implicarea civică este un lucru firesc și important pentru toți, în special pentru tineri care sunt viitorul și prezentul acestei țări.

Prin cele pese o sută de activități în cadrul cărora au fost implicați membrii grupului am demonstrat că suntem o forță și meritele noastre au fost cunoscute la nivel local și național prin premiile obținute la Gala Tinerilor Activi Ungheni cât și titlu de cel mai activ grup de inițiativă la nivel național în cadrul Festivalului Voluntarilor 2017 și 2019.Galerie Foto de la ediția II-a al concursului „Ungheni are Talent”:

Imagen: 3

  • Descargar Imagen
  • Comentar Imagen
  • « Anterior
  • Siguiente »
  •  

    %d blogeri au apreciat: