Video // Martor al accidentului tragic din apropiere de Todirești: Şoferul, în stare avansată de ebrietate, ar fi sărit din maşină

Urmare a tragicului accident rutier de pe traseul R17 Fălești – Pârlița – R1, în apropiere de satul Todirești, două tinere au murit, iar alți trei tineri au ajuns la spital, după ce un Volkswagen Golf s-a izbit violent într-un stâlp.Tragedia a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 02:05

Citește și Foto // Accident tragic în Todirești. Două tinere au murit și trei tineri au ajuns la spital după ce s-au izbit violent într-un stâlp

După acordarea ajutorului medical corespunzător, ofițerii Inspectoratului de Poliție Ungheni l-au reţinut pentru 72 de ore pentru conducătorul auto vinovat de tragedie.

Potrivit televiziunii Publika TV, unul din tineri aflați în autotursim, a povestit în exclusivitate cum a avut loc tragedia.

Tânărul în vârstă de 27 de ani susţine că el, alături de şofer, încă un băiat şi cele două fete au fost la discotecă, iar ulterior s-au oprit la o staţie peco pentru a servi o cafea.

Unul din tineri i-ar fi propus şoferului să urce o altă persoană la volan, pentru că era în stare de ebrietate avansată, dar acesta a insistat să urce el la volan.

Medicii susţin că şoferul şi unul din pasageri au fost deja externaţi, iar în spital mai rămâne o victimă, care a suferit traumatisme uşoare.

Au fost aduşi de către serviciul de Asistenţă medicală Urgenţă trei pacienţi, cu anul naşterii cuprinse între 1992 – 1996 cu politraumatism în urma accidentului rutier.

Din toţi trei, doar un pacient a necesitat internare în secţia somatică, în secţia chirurgie”, a comunicat Marina Podorochin, vicedirector al Spitalului raional UngheniPotrivit oamenilor legii, şoferul care a provocat accidentul are 25 de ani şi era în stare de ebrietate, la volan. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă o pedeapsă cu închisoare de cel puțin 7 ani.

Citește și Accidentul tragic din Todirești. Ce spun sătenii din Țighira despre tinerii implicați în accident

%d blogeri au apreciat: