Foto // În municipiul Ungheni a căzut prima zapadă din această iarnă

În seara zilei de 2 decembrie, natura a bucurat locuitorii din regiunile de nord și centru ale Republicii Moldova cu prima zăpadă din această iarnă.

Despre acestru lucru, primii au informat serviciul de presă al Inspectoratului Național de Patrulare care au comunicat că în majoritatea raioanelor din nordul țării la ora 20:00 ningea și că îndeamnă participanții la trafic să conducă cu grijă, adaptându-se la maniera de a conduce sezonului rece prin mărirea spațiul dintre mașini, reduceți viteza în curbe și asigurarea suplimentară la depășiri.La acelaș subiect, informând câ în municipiul Chișinău au loc precipitații sub formă de lapoviță, Unghenenii au publicat mai multe imaginii în cel mai mare grup de pe facebook destinat municipiului și raionul Ungheni că în urba noastră s-a așternut prima zăpadă din această iarnă.

În continuare, Vă prezentăm o galerie foto cu prima zăpadă din a doua jumate a anului 2019:

sursa: Cristina Corlăteanu / Facebook
sursa: Cristina Corlăteanu / Facebooksursa: Dionisie Secrieru / Facebook
sursa: Marina Șoltoianu / Facebooksursa: Secția Cultură Ungheni / Facebook

Din păcate, bucuria primei zăpezi va fi de scurtă durată.

Potrivit prognozelor meteorologice, pentru următoarele zile vremea se va încălzi ușor și va ajunge până la +7 grade Celsiu ziua.

Însă, zicala noastră românească spune: „Iarna n-a mâncat-o lupul”

sursa: Serviciul Hidrometeorlogic de StatOne thought on “Foto // În municipiul Ungheni a căzut prima zapadă din această iarnă

%d blogeri au apreciat: