Mass-media: Femeia însărcinată lovită mortal în Măcărești era psiholog și a lăsat în urmă doi copii

Potrivit unor informații oferite de localnici, femeia însărcinată care a decedat după ce a fost lovită de un autoturism în timp ce traversa neregulamentar traseul național G91, era mamă a doi copii și lucra la Liceul Teoretic „Elada” din localitate, iar soțul său este angajat al Poliției de Frontieră, transmite Deschide.mdSursa comunică că oamenii din localitatea au menționat că tragedia s-a produs când femeia se întorcea de la spital unde a făcut niște investigații medicale, iar șoferul s-ar fi deplasat cu viteză excesivă.

„Venea de la spital unde a făcut niște investigații medicale și a fost lovită de un automobil la volanul căruia se afla un tânăr de la noi din sat. Nu știu cum s-a întâmplat accidentul, dar lumea din sat zice că el mergea cu viteză.

Era o femeie cumsecade, lucra ca psiholog la liceul din localitate, iar soțul ei lucrează la Poliția de Frontieră. Creșeteau împreună doi copii și-l așteptau pe cel de-al treilea.

Ea era însărcinată în cea de-a 35-a săptămână”, a spus o femeie din satul Măcărești, dar care a cerut să nu-i divulgăm identitatea.

Amintim că o tânără însărcinată a decedat la Spitalul raional Ungheni, după ce a fost lovită de un autoturism în timp ce traversa neregulamentar traseul național G91 Ungheni – Bărboieni – M1.

Accidentul ar fi avut loc astăzi, în jurul orei 10:55.


2 comentarii la „Mass-media: Femeia însărcinată lovită mortal în Măcărești era psiholog și a lăsat în urmă doi copii

%d blogeri au apreciat: