Autoritatea de la București (CNAIR) a pus în funcțiune 13 puncte noi de control al Rovinietei, inclusiv lângă PTF Sculeni

Începând cu această duminică, 25 noiembrie 2019, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere din România a pus în funcţiune 13 noi puncte fixe de control al valabilităţii rovinietei.Astfel, punctele de control noi sunt amplasate în zona punctelor de trecere a frontierei, inclusiv lângă Punctul de trecere a frontierei Sculeni.

Celelalte puncte sunt amplasate în Vărşand, Salonta, Borş, Urziceni, Petea, Halmeu, Galaţi, Oancea, Albiţa, Stânca, Rădăuţi Prut şi Siret.

Potrivit CNAIR, începând din această duminică, au fost puse în funcţiune pe reţeaua de drumuri naţionale şi autostrăzi din România 13 noi puncte fixe de control valabilitate rovinietă, prin intermediul căroră vor fi înregistrate vehiculele care circulă fără achitarea corespunzatoare a tarifului de utilizare (rovinieta), în vederea sancţionării cu amenda contravenţională.

Astfel, de azi vor fi 106 de puncte fixe de control valabilitate rovinietă pe întreaga reţea de drumuri naţionale şi autostrăzi.

Adresăm conducătorilor auto rugămintea de a verifica înainte de a utiliza reţeaua de drumuri naţionale şi autostrăzi valabilitatea rovinietei“, se comunică într-un comunicatul al CNAIR

Totodată, CNAIR a pus la dispoziţia conducătorilor auto portalurile web www.cnadnr.ro (secţiunea Verificare Rovinieta) şi www.erovinieta.ro un instrument prin care se poate verifica valabilitatea rovinietei, prin introducerea datelor vehiculului (număr de înmatriculare, număr de identificare).

Punctele de control fac parte din sistemul informatic deţinut de CNAIR.%d blogeri au apreciat: