Echipa CEFS Ungheni „Frontiera” a ocupat locul IV în cadrul Turneului Republican de mini-fotbal ,,Liga Studențească”

Echipa de fotbal masculin „Frontiera” de la Centrul de Excelență în Securitatea Frontierei Ungheni a obținut locul patru în cadrul Turneului Republican de mini-fotbal ,,Liga Studențească”.La 14 noiembrie curent, s-a desfășurat etapa finală a concursului între echipele instituțiilor de învățământ profesional tehnic. Echipa „Frontiera” s-a duelat pe teren cu fotbaliștii de la Colegiul Politehnic (Bălți) și Colegiul ,,Iulia Hașdeu (Cahul).

În finala mică, Colegiul „Iulia Hașdeu” din Cahul a învins Colegiul Poliției de Frontieră din Ungheni cu scor 4-1.

La feminin, echipa Colegiul Agroindustrial din Ungheni a cucerit argintul.

În urma meciurilor disputate viitorii polițiști de frontieră s-au clasat pe locul patru.

Pentru performanțele obținute fotbaliștii s-au învrednicit de premii sub formă de echipament sportiv și bilete la meciul dintre selecționatele Moldovei și Islandei, care va avea loc duminică, 17 noiembrie curent.

Directorul instituției, comisarul principal Sergiu Lazari le-a mulțumit fotbaliștilor pentru rezultatele obținute și le-a urat succes în continuare.

De menționat că echipa ,,Frontiera” a Centrului de Excelență în Securitatea Frontierei a participat pentru prima dată la acest Turneu, dedicat Zilei Internaționale a Studentului.

Galerie Foto:

Imagen: 3

  • Descargar Imagen
  • Comentar Imagen
  • « Anterior
  • Siguiente »
  • 2 comentarii la „Echipa CEFS Ungheni „Frontiera” a ocupat locul IV în cadrul Turneului Republican de mini-fotbal ,,Liga Studențească”

    %d blogeri au apreciat: