O tânără din Șendreni, Nisporeni ar fi fost stropită cu o substanță necunoscută și „răpită” ziua în amiaza mare

Sora unei tinere din satul Șendreni, raionul Nisporeni, anunță în mai multe grupuri pe facebook că sora ei ar fi fost stropită pe față cu o substanță necunoscută și apoi răpită.

În postările publicate de femeie, se menționează că tânăra ar fi fost răpită din satul Ciorești, raionul Nisporeni.Sursa mai specifică că anterior, sora ei ar fi suferit niște arsuri pe față după ce un bărbat ar fi stropit-o cu o substanță necunoscută.

Totodată, ea mai menționează că se află peste hotare, ia sora ei ar fi sunat-o și i-ar fi povestit despre cele întâmplate. Acesta i-ar fi spus să se ducă de urgență la spital.

Tânăra, se pare, însă că nu a ajuns la spital. Aceasta ar fi fost băgată cu forța într-un taxi, de cel, care, anterior ar fi stropit-o pe față.

Alte informații despre locul unde s-ar afla tânăra nu sunt.

Potrivit mai multor portaluri media, ofițerii de presă al IP Nisporeni au declarat că poliția s-ar fi autosesizat pe acest caz și urmează să identifice persoanele implicate și să stabilească ce s-a întâmplat.

One thought on “O tânără din Șendreni, Nisporeni ar fi fost stropită cu o substanță necunoscută și „răpită” ziua în amiaza mare

%d blogeri au apreciat: