Foto, Video // Doi bărbați din Grozești sunt cercetați penal pentru braconaj după ce au împuscat ilegal un mistreț

Doi bărbați din satul Grozeşti, raionul Nisporeni au fost prinși în flagrant în timp ce au vânat ilegal un mistreţ.

Cei doi, cu vârsta cuprinsă între 30-47 de ani, au fost descoperiți de polițiști în data de 11 noiembrie, într-o pădure din localitate. Oamenii legii au găsit în potbagajul maşinii lor un mistreţ, dar şi o armă de vânătoare, transmite Albasat.netSursa comunică că bărbaţii ar fi organizat o partidă de vânătoare pe fondul cinegetic din satul Grozeşti, în cadrul căreia ar fi împușcat un porc mistreț, deși nu deţineau autorizaţie.

În urma verificărilor autovehiculului, oamenii legii au găsit în portbagaj animalul de aproximativ 100 de kilograme,precum şi o armă de vânătoare.

„Noi am început a verifica toate unităţile de transport, aflate în terenul dat şi nemijlocit în apropierea fâşiei forestiere a regiunei Cioara. După aproximativ 30-40 minute a fost depistată unitatea de transport de model Wolkswagen Transporter, la volanul căreia se afla o persoană din satul Grozeşti, raionul Nisporeni.

Alăturea era un pasager, la fel locuitor al aceluiaşi sat.  La cerinţele noastre, dumnealor au deschis portabagajul unităţii de transport în care a fost depistat un porc sălbatic mistreţ, dar şi o armă de vânătoare care aparţinea unei persoane din automobilul dat.”, comunică Ion Bouroș, ofițer în cadrul IP Nisporeni.

Porcul mistreţ şi arma de vânătoare, ce era deţinută legal de unul dintre bănuiţi, au fost ridicate de poliţişti în vederea continuării cercetărilor.

Galerie Foto / Video:

Imagen: 3

  • Descargar Imagen
  • Comentar Imagen
  • « Anterior
  • Siguiente »


  • sursa: Albasat.net

    %d blogeri au apreciat: