Detalii terifiante despre tânăra din Ungheni, ucisă și îngropată într-o pădure din raionul Rezina

Au apărut noi detalii despre tânăra de 19 ani, din Ungheni, care a fost găsită moartă în pădurea din proximitatea satului Echimăuți, raionul Rezina. Potrivit poliției, cea care ar fi ucis-o, i-a dat foc și ar fi stat mai multe ore lângă cadavrul în flăcări.De altă parte, oamenii din localitate, susțin că atât victima cât și femeia care ar fi omorât-o nu erau din Echimăuți, dar au fost iubitele unui tânăr de aproximativ 25 de ani din localitatea menționată, relatează portalul Deschide.md

Sursa mai comunică că Mariana Bețivu, ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției, a menționat că trupul neînsuflețit al tinerei a fost găsit ieri, 15 octombrie, în jurul orei 15.00, în fâșia forestieră din satul Echimăuți.

„Cadavrul tinerei era carbonizat, iar în urma masurilor de investigații, s-a stabilit că aceasta a fost ucisă de către o altă tânără în vârstă de 28 de ani, după ce între acestea s-a iscat o ceartă.

Ultima i-a aplicat mai multe lovituri peste tot corpul, a strangulat-o cu mâinile, iar mai apoi, pentru a ascunde urmele infracțiunii, a incendiat cadavrul și l-a supravegheat mai multe ore  până când acesta a ars complet”, ne-a spus Bețivu.

Bețivu susține că, în timpul audierilor, suspecta a comunicat polițiștilor că totul a pornit după ce în timpul discuției  cu victima privind relația acesteia cu fostul ei iubit, fiind sub influența alcoolului şi geloziei, a comis crima în noaptea de  08 octombrie a.c. Aceasta le-a arătat polițiștilor unde a fost lăsat trupul neînsuflețit al victimei.

De altă parte, Igor Marco, primarul din localitatea Echimăuți, a menționat pentru sursă spus că atât victima cât și suspecta nu erau originare din localitate, dar au locuit o perioadă în concubinaj cu un tânăr în vârstă de 25 de ani din Echimăuți. Mai mult, Marco spune că cele două se cunoșteau, iar anterior ar fi lucrat împreună în Spania.

„De fapt, cadavrul a fost găsit în pădurea de lângă satul Saharna, dar nu în cea din Echimăuți. Pe ele nu le cunosc, dar îl știu pe băiatul din cauza căruia s-au certat. El este de la noi din sat. Este un băiat cuminte, lucrează la fabrica de cablaje din Orhei.

Așa am înțeles că după ce s-a despărțit de tânăra de 28 de ani, a început să locuiască împreună cu tânăra de 19 ani. Cu două zile înainte de despariția ei, a adus-o în casa mamei lui și intenționa să o ajute să se angajeze și ea la fabrica de cablaje.

Ulterior, ea a dispărut fără urmă la începutul săptmânii trecute și iată că, din nefericire, ieri au găsit-o arsă în pădure”, a menționat Marco.La începutul săptămânii trecute, tânăra de 19 ani a fost anunțată dispărută, iar în timpul căutărilor, ofițerii de investigații au stabilit că aceasta a fost văzută ultima dată în compania unei alte tinere în vârstă de 28 de ani, care a și fost arestată ieri, iar pe numele ei a fost pornit un dosar penal pentru omor.

sursa: Deschide.md

%d blogeri au apreciat: