Tânără de 19 ani originară din Ungheni, ucisă și îngropată într-o pădure din raionul Rezina

Trupul neînsuflețit al unei tinere a fost găsit în pădure, după ce aceasta a dispărut la începutul săptămânii trecute. Descoperirea macabră a avut loc astăzi, în localitatea Echimăuți, din raionul Rezina, transmite Deschide.mdSursa mai transmite că rudele victimei, o tânără în vârstă de 19 ani originară din Ungheni, au solicitat ajutorul poliției luni, 7 octombrie, după ce aceasta nu a mai dat niciun semn de viață.

Însă, din nefericire, după aproape o săptămână de căutări, oamenii legii au descoperit cadavrul tinerei îngropat în pădurea din proximitate localității Echimăuți, raionul Rezina.

Descoperirea macabră a fost posibilă, după ce ofițerii de din cadrul Inspectoratului Național de Investigații, în comun cu poliția locală, în urma unor măsuri speciale de investigații, au stabilit că aceasta a fost ucisă de către o altă tânără din localitatea menționată mai sus, iar crima ar fi fost comisă din gelozie.

Este vorba despre o tânără în vârstă de 28 de ani care în timpul audierilor ar fi recunoscut că a ucis-o pe tânără, dar și le-a arătat polițiștilor unde a ascuns trupul neînsuflețit al victimei.

Aceasta le-ar fi spus că a recurs la crimă fiind orbită de gelozie, după ce ar fi prins-o pe tânără îmbreună cu un bărbat cu care suspecta anterior ar fi concubinat. Ulterior, aceasta a ademenit victima în pădure, a ucis-o, iar cadavrul l-a îngropat.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care a fost comisă crima, iar dacă vinovăția suspectei va fi demonstrată în instanță, aceasta riscă să se aleagă cu ani grei de pușcărie.sursa: Deschide.md

One thought on “Tânără de 19 ani originară din Ungheni, ucisă și îngropată într-o pădure din raionul Rezina

%d blogeri au apreciat: