Sectorul Dănuțeni iese din întuneric. Pe mai multe străzi din municipiul Ungheni a fost extins iluminatul stradal

Mai multe străzi din Cartierul Dănuțeni iluminate ca la carte, anunță Primăria municipiului Ungheni printr-un comunicat pe pagina sa oficale de pe facebook.

Potrivit comunicatului, săptămâna trecută, au fost executate lucrări de iluminare a străzilor Petru Cazacu, Trandafirilor, Anton Crihan, Tamara Ciobanu, Ion și Doina Aldea Teodorovici din sectorul Dănuțeni al municipiului Ungheni.Primăria anunță că au fost instalate 100 corpuri de iluminat de tip led, econome și cu o putere mai mare de iluminare.

Tot în acest cartier, au început lucrări de reânnoire a sistemului de iluminat public pe străzile Ștefan cel Mare, Petru Rareș, Șleahului și Mușatinilor.

Lucrările de iluminare a Cartierului Dănuțeni sunt defășurate în cadrul unui proiect amplu de modernizare și eficientizare a iluminatului public stradal lansat de Primăria municipiului Ungheni la începutul anului 2019.

În acelaș comunicat, instituția mai informează că recent au demarat și lucrări de extindere a iluminatului stradal din Cartierul Ungheni Deal prin instalarea a 26 piloni de electricitate pe strada Coșbuc.

Galerie Foto:

Imagen: 3

  • Descargar Imagen
  • Comentar Imagen
  • « Anterior
  • Siguiente »
  • One thought on “Sectorul Dănuțeni iese din întuneric. Pe mai multe străzi din municipiul Ungheni a fost extins iluminatul stradal

    %d blogeri au apreciat: