Pe 12-13 octombrie, la Nisporeni va avea loc Campionatul internațional deschis al Republicii Moldova la Motocross

În acest weekend, pe pista de motocross din Nisporeni (deasupra satului Șendreni), va fi organizat un nou show al iubitorilor de sporturi extreme – etapa a V-a la Campionatul internațional deschis al Republicii Moldova la Motocross.Evenimentul sportiv din acest weekend va fi ultimul de acest gen din sezonul sportiv al anului 2019.

În cadrul etapei a V-a vor participa mai mulți sportivi din spațiul Românesc: Republica Moldova și România, dar și din imediata apropiere – Ucraina.

Campionatul este organizat de către Clubul Enduro-cross în parteneriat cu Federaţia de Motociclism din Republica Moldova și cu suportul Ministerului Educaţiei, Culturii şi Cercetării.

Regulamentul de organizare şi desfăşurare a Campionatul internațional deschis al Republicii Moldova la Motocross (or. Nisporeni, 12-13 octombrie 2019):

Regulamentul de organizare şi desfăşurare a Campionatul internațional deschis al Republicii Moldova la Moto… by News Ungheni on Scribd
Programul Campionatului internațional deschis al Republicii Moldova la Motocross (or. Nisporeni, 12-13 octombrie 2019):

Programul Campionatului internațional deschis al Republicii Moldova la Motocross (or. Nisporeni, 12-13 octo… by News Ungheni on Scribd

%d blogeri au apreciat: