Video // Poliția a reţinuț la hotarul Româno-Ungar doi suspecții în cazul omorului din satul Meleșeni, raionul Călărași

Trei bărbați, printre care un minor, cu vârste cuprinse între 17 și 32 de an, au fost reținuți de polițiști, fiind suspectați de comiterea crimei din satul Meleșeni, raionul Călărași. Doi dintre suspecți, au fost reținuți  în apropierea frontierei Româno-Ungară.Amintim că,  în noaptea de 3 spre 4 octombrie 2019, persoane necunoscute, au pătruns în domiciliul unei femei din satul Meleșeni, în vârstă de 63 de ani, unde acționând cu o deosebită cruzime au legat – o, i-au aplicat multiple lovituri pe toată suprafața corpului, în special în regiunea capului și a abdomenului, apoi au sustras circa 40 000 de lei, după care au plecat într-o direcție necunoscută. În rezultatul traumelor primite femeia a decedat.

În acest caz, la 4 octombrie, de către organul de urmărire penală al Inspectoratului de Poliție Călărași, au fost pornite cauze penale pentru omor și tâlhărie.  

În cadrul măsurilor speciale de investigație și de urmărire penală efectuate de către angajații Direcției Crime Grave a Inspectoratului Național de Investigații în comun cu angajații Inspectoratului de Poliție și Procuratura din Călărași, au fost identificați bănuiții în comiterea crimei, care s-au dovedit a fi un minor de 17 ani din raionul Călărași și doi bărbați de 22 și 32 de ani din raionul Nisporeni și Drochia, ultimii doi anterior judecați pentru viol, jaf, excrocherie.

Ca urmare a măsurilor întreprinse, la 6 octombrie, unul dintre suspecți a fost reținut și și-a recunoscut vina.

Ulterior, ca urmare a verificărilor în privința celorlalți suspecți, polițiștii au stabilit că aceștia ar fi traversat frontiera de stat prin PTF Costești-Stânca, în calitate de pasageri ai unui autocar de model Mercedes cu numerele de înmatriculare ale Republicii Moldova.

Astăzi, 7 octombrie, grație conlucrării dintre angajații Direcției Combaterea Crimelor Grave a INI cu Direcția Investigații Criminale din România, în apropiere frontierei Româno-Ungară, au fost reținuți cei doi bănuiți. Aceștia urmează să fie extrădați și diferiți justiției.Dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții riscă 25 de ani sau pe detenție viață.

2 comentarii la „Video // Poliția a reţinuț la hotarul Româno-Ungar doi suspecții în cazul omorului din satul Meleșeni, raionul Călărași

%d blogeri au apreciat: