O femeie de 63 de ani, angajată a primăriei Meleșeni, raionul Călărași, a fost ucisă cu cruzime în propria casă

Un caz cutremurător s-a produs pe 4 octombrie, în jurul orei 18:00, în satul Meleșeni din raionul Călărași. O angajată a primăriei, în vârstă de 63 de ani, a fost ucisă cu cruzime în propria casă.Potrivit ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Călărași, femeia a fost găsită de o vecină care l-a anunțat despre cele întâmplate pe fiul victimei în vârstă de 28 de ani, care ulterior a alertat poliția.

În urma examinării la fața locului s-a stabilit că gospodăria victimei, formată dintr-o singură odaie, era deschisă,  cheile aflându-se în ușa din interior. În interiorul odăii era dezordine.

Covorul de pe perete era jos, urme de umblatură în frigider, sobă și dulap. Victima se afla jos lângă pat, era îmbrăcată în pijama, avea mâinele legate la mijloc cu un fragment de perdea, iar picioarele legate cu o haină.

Pe corp, în special în regiunea coastelor și a capului avea multiple echimoze și escoriații formate în urma loviturilor cu un obiect dur, capul fiind învelit cu un ștergar“, a menționat Cristina Vicol, ofițerul de presă al IGP, responsabilă de IP Călărași.

Potrivit poliției, victima locuia singură, soțul fiind decedat, iar cei 5 copii ai săi locuiau separat.

Victima era angajată în câmpul muncii ca inspector fiscal în primaria Călărași, ducea un mod pasnic de viață.

Pe parcursul zilei de 4 octombrie femeia nu a răspuns la telefon, de aceea a fost verificată la domiciliul de către o vecină care a depistat cadavrul acesteea, cu semne de moarte violentă.

Din casă a dispărut bani în  sumă de aproximativ 20 000 MDL, care se  aflau în dulap”, a precizat ofițerul de presă.

De menționat că urme dactiloscopice nu a fost posibil de ridicat, din motiv că predominau urme vădite de mănuși din pânză.

Inspectoratul de Poliție Călărași cercetează cazul și urmează să identifice vinovații.


%d blogeri au apreciat: