Șoferul troleibuzului implicat în accidentul din sectorul Buiucani a fost decorat cu medalia „Meritul Civic”

Igor Dodon, a avut o întrevedere cu Vasile Secrieru, șoferul troleibuzului implicat în accidentul din sectorul Buiucani al capitalei, din data de 30 septembrie, curent, transmite printr-un comunicat Președenția Republicii MoldovaPotrivit informațiilor, Vasile Secrieru a reușit, în pofida traumelor suferite, să manevreze troleibuzul astfel încît să ocolească stația de așteptare în care se aflau oameni, evitînd producerea altor victime. La moment, în urma leziunilor și a stresului pe care le-a suferit, șoferul se află în concediu medical.

Igor Dodon i-a mulțumit domnului Vasile Secrieru pentru profesionalism, curaj și atitudinea civică de care a dat dovadă și i-a conferit domnului Secrieru, Medalia „Meritul Civic”.

Amintim că inițiativa de a decora conducătorul troleibuzului, a fost lansată de blogerul Eugen Luchianiuc în articolul „Eroul zilei de ieri – Șoferul de troleibuz care a salvat vieți omenești!”One thought on “Șoferul troleibuzului implicat în accidentul din sectorul Buiucani a fost decorat cu medalia „Meritul Civic”

%d blogeri au apreciat: