Foto // Un nou lot de țigări de contrabandă depistat în trenul Prietenia Chişinău – Iaşi – București

Poliţiştii de frontieră români din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Iași Feroviar – Ungheni, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit 19 800 de ţigarete, ascunse în tubulatura de aerisire a vagonului unui tren internaţional, ce urma să intre în România din Republica Moldova, informează Poliția de Frontieră a RomânieiÎn data de 23.09.2019, în jurul orei 21.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Iași Feroviar – Ungheni, pe sensul de intrare în România, s-au prezentat, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, călătorind ca însoțitor al vagonului nr. 1 din trenul accelerat 401, care circula pe relaţia Chişinău – Iaşi – București, cetățeanul român B.S., în vârstă de 38 de ani.

În baza unor informaţii deţinute, poliţiştii de frontieră au solicitat lucrătorilor vamali efectuarea unui control asupra vagoanelor trenului, în urma căruia au fost descoperite ascunse și nedeclarate, în tubulatura de aerisire a vagonului numărul 1, 19 800 de țigarete (990 de pachete), de proveniență R. Moldova.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura ridicării ţigaretelor în valoare totală de 13 983 RON / 57 328.90 MDL , în vederea confiscării și sancționarea contravenţională a persoanei cu amendă în valoare de 10 000 RON / 40 999.00 MDL.

Galerie Foto:

Imagen: 3

  • Descargar Imagen
  • Comentar Imagen
  • « Anterior
  • Siguiente »
  • One thought on “Foto // Un nou lot de țigări de contrabandă depistat în trenul Prietenia Chişinău – Iaşi – București

    %d blogeri au apreciat: