Foto // La Sipoteni a avut loc un exercițiu practic privind intervenția în cazul unui unui incendiu

Astăzi, 06 septembrie 2019, Asociația Obștească „EcoContact” în comun cu angajații Secţiilor Situaţii Excepţionale Nisporeni şi Călăraşi ale DSE Ungheni (IGSU) și Primăria comunei Sipoteni, au organizat un exercițiu de simulare a unei situații excepționale (incendiu), cu scopul de pregătire pentru dobândirea abilităților și cunoștințelor necesare, în caz de declanșare a situațiilor de urgență.Exercițiul s-a desfășurat în incinta Instituției Publice Liceului Teoretic „Mihai Eminescu” din comuna Sipoteni.

În cadrul acțiunii au fost implicați și pompierii din cadrul Postului Salvatori şi Pompieri voluntari din localitate.

Evenimentul educativ s-a realizat în cadrul proiectului ProVoice „Promovarea rolului voluntarilor și al populației în protecția civilă”. Proiectul se realizează cu sprijinul financiar al Uniunii Europene și al Agenției Austriece pentru Dezvoltare.

Exercițiul a avut la bază un scenariu de informare / instruire a liceenilor și cetățenilor din comunitate referitor la situațiile excepționale existente prin demonstrarea activităților practice de mânuire a unui extintor, dar și furnizarea primului ajutor.

Galerie Foto:

Imagen: 3

  • Descargar Imagen
  • Comentar Imagen
  • « Anterior
  • Siguiente »
  •  

    One thought on “Foto // La Sipoteni a avut loc un exercițiu practic privind intervenția în cazul unui unui incendiu

    %d blogeri au apreciat: