Foto // Doi bătrâni au fost loviți de un autoturism pe podul peste calea ferată din mun. Ungheni

Două persoane au fost lovite de un autoturism pe strada Ștefan cel Mare, la începutul podului peste calea ferată din municipiul Ungheni, transmite ziarul Unghiul.Sursa transmite că potrivit Cristinei Vicol, ofițer de presă al Inspectoratului de Poliție Ungheni, victimele ar fi o femeie în vârstă de 79 de ani și un bărbat de 84 ani. Aceștia ar fi fost loviți pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Ungheni.

Din primele cercetări, efectuate de către grupa operativă a Inspectoratului de Poliție, s-a stabilit că un bărbat în vârstă de 50 ani, locuitor al raionului, fiind la volanul unui autoturism de model Toyota și care se deplasa regulamentar, a tamponat cei doi pietoni, care brusc au ieșit în fața mașinii.

Aceștia traversau neregulamentar strada.

În rezultatul accidentului rutier femeia s-a ales cu o sperietură, iar soțul acesteia a fost transportat de urgență la Spitalul Raional.

Șoferul a fost testat cu aparatul „Drager” care a indicat 0,00 mg/l alcool în aerul expirat. Poliția investighează circumstanțele producerii accidentului rutier.

sursa: Unghiul.

%d blogeri au apreciat: