INP: O tânără a încercat să mituiască polițiștii cu 100 euro pentru a ascunde faptul că nu deține permis

O tânără a încercat să mituiască polițiștii de patrulare, după ce au depistat-o că șofează fără a deține permis de conducere, comunică Inspectoratul Național de Patrulare

Ieri, în jurul orei 14:00, în timpul supravegherii ordinii publice și a circulației rutiere, polițiștii de patrulare au observat, pe traseul R1 Ungheni – Chișinău, un automobil condus neadecvat.Mașina a fost stopată pentru verificări, iar ofițerii au stabilit că tânăra de la volanul unității de transport nu deține permis de conducere.

După ce polițiștii i-au explicat că prezintă un pericol pentru participanții la trafic, atât timp cât nu poate să conducă un automobil, fata de 22 de ani a încercat să mituiască angajații INP.

Potrivit comunicatului INP, „Chiar daca i s-au explicat de mai multe ori consecințele acțiunilor sale, aceasta a aruncat în mașina poliției 100 EUR, pentru a nu fi documentată și pentru a nu fi ridicată la parcarea specială mașina pe care nu avea dreptul să o conducă”.

Totodată, la acest subiect, internauții au o părere diferită.

Postarea INP-ului a fost comentată de un număr mare de cetățeni și majoritatea acuză că comunicatul ar fi un fals sau un „PR” ieftin.

Mai multe detalii citiți din comentarii:

Imagen: 3

  • Descargar Imagen
  • Comentar Imagen
  • « Anterior
  • Siguiente »


  • %d blogeri au apreciat: