Foto, Video // Accident mortal pe traseul R3 Chișinău – Hâncești. Un autocamion GAZ a fost rupt în bucăți

Un grav accident rutier a avut loc astăzi pe serpantina traseului R3 Chișinău – Hâncești, în apropierea localității Fudul Galbenei.

Un autocamion de model GAZ care transporta lapte a fost transformat într-un morman de fiare, după ce s-a ciocnit cu un automobil de marca Peugeot și s-a răturnat de mai multe ori pe traseu.Ofițerul de presă al Poliției, Mariana Bețivu a declarat că în urma impactului o persoană a decedat, iar alte trei au fost rănite.

„La moment poliția se află la fața locului pentru a cerceta toate circumstanțele în care s-a produs accidentul. preliminar, s-a stabilit că accidentul a avut loc din cauza unei defecțiuni tehnice a camionului de marca GAZ.

Totodată, este de menționat că în urma impactului o persoană a decedat, iar alte trei au fost transportate la spital cu mai multe traumatisme”, ne-a spus Bețivu.

Automobilul de marca Peugeot 406 era condus de o șoferiță în vârstă de 38 de ani. Aceasta, dar și pasagerii săi, un adolescent în vârstă de 17 ani și un bărbat în vârstă de 63 de ani au fost transportați la spital cu diverse traumatisme ușoare.

Șoferul camionului de marca GAZ, din nefericire a decedat pe loc.

Din imaginile surprinse de un martor ocular, publicate pe facebook, se vede că impactul a fost unul extrem de violent, iar camionul de marca GAZ, care transporta o cisternă cu lapte, a fost distrus practic în totalitate.

Acesta a rămas blocat pe traseu fără roți.

Din cauza accidentului, pe traseul R3 Hâncești – Chișinău, s-au format ambuteiaje pe câțiva kilometri de drum. Imaginile au fost surprinse cu o dronă și publicate pe o rețea de socializare.Galerie Foto:

Imagen: 3

  • Descargar Imagen
  • Comentar Imagen
  • « Anterior
  • Siguiente »


  • %d blogeri au apreciat: