Echipa Run for Dream, formată din 4 Ungheneni, au alergat pentru a-l ajuta pe Alexandru Tverdohleb

Au alergat pentru a își ajuta prietenul.

Echipa Run for Dream, formată din 4 băieți de la Ungheni, a participat la evenimentul sportiv Glodiator Mud Race 2019 pentru a-l ajuta pe Alexandru Tverdohleb, care are nevoie de un tratament costisitor.Duminică, 4 august, pe traseul moto „Schinoasa” s-a încheiat cea de-a doua cursă extremă de noroi cu obstacole Glodiator Mud Race 2019. Evenimentul „Glodiator Mud Race 2019” reprezintă un traseu de 5 km cu cele mai întortocheate obstacole: noroi, sârmă ghimpată, foc, ziduri din anvelope, șanțuri și alte obstacole.

Echipa Run for Dream a fost formată din:

Imagen: 3

 • Descargar Imagen
 • Comentar Imagen
 • « Anterior
 • Siguiente »
 • Potrivit atletului amator Gheorghe Ursu, originar din municipiul Ungheni și inițiator al echipei „Run for Dream”, scopul părticipării nu a fost cucerirea cupei Glodiator Mud Race 2019, dar unul caritabil – mediatizarea cazului în care se află Unghenenanul Alexandru Tverdohleb și sensibilizarea opiniei publice întru agonisirea resurselor financiare necesare pentru tratatarea lui Alexandru.

  Totuși, Unghenenii s-au clasat pe locul III.
  Despre Alexandru

  Alexandru Tverdohleb este un tânăr Unghenean de 25 de ani care începând cu luna august al anului 2018, atunci când după o săritură nereușită în apă și-a fracturat coloana vertebrală, rămânând paralizat de la piept în jos.

  Medicii din Republica Moldova au făcut tot ce a fost în puterile lor. Operațiile pentru fixare a coloanei, tratamentele posibile și imposibile pentru complicațiile (foarte periculoase) survenite în urma imobilizării la pat l-au salvat

  A rămas însă paralizia…

  Aici sistemul medical din Moldova nu mai poate face nimic. Externare…

  După externare, Alexandru își petrece timpul imobilizat la pat sau în scaun cu rotile, dependent 100% de persoanele din jurul său .

  Există șanse!

  Potrivit celor mai recente cercetări, un microcip poate fi implantat în coloana vertebrală, ajutând impulsurile să depășească locul rănit, după care organismul construiește noi conexiuni, ajutându-l să-și recâștige mișcarea.

  După analizări amănunțite a stării lui Alexandru, echipa de medici ai clinicii Unique Access Medical din Bangkok, l-au acceptat pentru tratament, care include implantarea acestei unități portabile + celule stem.

  Dar, ca de obicei, aceste șanse unice stau în spatele unor prețuri uriașe: 92000 $ este prețul acestui tratament!!!

  Imagen: 3

 • Descargar Imagen
 • Comentar Imagen
 • « Anterior
 • Siguiente »
 • Preț de care atârnă viitorul lui Alexandru.

  Accesând link-urile de mai jos, fiecare dintre noi îl poate ajuta pe Alexandru:

  Împreună pentru ALEXANDRU!

  #ForțaUNGHENI!  %d blogeri au apreciat: