Peste 145 000 de țigarete de contrabandă descoperite de Echipa comună de control din PTF Cahul – Oancea

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea a descoperit aproximativ 145.000 de ţigarete, cu timbru de acciză R. Moldova, pe care un bărbat a încercat să le introducă ilegal în ţară, ascunse printre obiecte de mobilier, în mijlocul de transport pe care îl conducea, informează Poliția de Frontieră Română.La 28 iulie a.c., în jurul orei 16.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea – Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în România, cetăţeanul român B. V., în vârstă de 52 de ani, domiciliat pe raza municipiului Bucureşti, conducând un autovehicul marca Volkswagen Transporter, înmatriculat în România.

La controlul de frontieră, echipa comună a descoperit ascunse, printre obiecte de mobilier, 14 cutii de carton, învelite cu folie de plastic de culoare neagră, ce conţineau 144.600 de ţigarete, cu timbru de acciză R. Moldova.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii ţigărilor în valoare totală de 8 500 RON / 32 285 MDL şi sancţionarea contravenţională a bărbatului cu amendă în valoare de 10000 RON / 41 511 MDL.

Galerie Foto:

Imagen: 3

  • Descargar Imagen
  • Comentar Imagen
  • « Anterior
  • Siguiente »
  • %d blogeri au apreciat: