Serghei Cladco, director Filiala Ungheni a CCI a RM, decorat cu Ordinul „Gloria Muncii”

La 24 iulie curent, în temeiul art. 88 lit. a) din Constituția Republicii Moldova și al Legii cu privire la distincțiile de stat ale Republicii Moldova, Președintele Republicii Moldova a oferit mai multe distincții de stat.Astfel, un grup de cetățeni ai Republicii Moldova, care activează în diverse domenii, iar pe parcursul anilor s-au remarcat prin muncă îndelungată și prodigioasă, poziție civică activă și contribuție la promovarea valorilor general-umane, s-au învrednicit de ordine și medalii.

Printre cetățenii care au fost decorați, se regăsește și Serghei Cladco, directorul Filialei Ungheni a Camerei de Comerț și Industrie.

Pentru merite în dezvoltarea sistemului Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, contribuție la extinderea relațiilor economice și comerciale externe și pentru promovarea activității de întreprinzător, Serghei Cladco a fost decorat Ordinul „Gloria Muncii”.

Ordinul „Gloria Muncii” este un ordin oficial în Republica Moldova, care se conferă pentru rezultate excepționale în muncă, activitate publică de vază, și contribuții substanțiale în domeniul culturii, științei, sportului, vieții publice sau social-economice. 

Imagen: 3

  • Descargar Imagen
  • Comentar Imagen
  • « Anterior
  • Siguiente »
  • %d blogeri au apreciat: