Ţigări de contrabandă în butelia GPL depistate de către echipa comună din cadrul PTF Leușeni – Albița

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei  Leușeni – Albiţa a descoperit aproximativ 13.000 de ţigarete, cu timbru de acciză R. Moldova, pe care un bărbat încerca să le introducă în ţară, ascunse în butelia GPL montată pe autoturismul pe care îl conducea, informează Poliția de Frontieră a României.În ziua de 10 iulie a.c., în jurul orei 17.40, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa / Leușeni, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în România, C.C., cu cetățenie română şi Republica Moldova, în vârstă de 29 de ani, domiciliat pe raza judeţului Dolj, conducând un autoturism marca BMW 520I, înmatriculat în R. Moldova.

La controlul de frontieră, echipa comună a descoperit ascunse, în butelia GPL montată pe autoturism, 12.900 de ţigarete, cu timbru de acciză R. Moldova.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii ţigărilor în valoare totală de 3032 RON / 12 800 MDL şi sancţionarea contravenţională a bărbatului cu amendă în valoare de 5 000 RON / 21 130 MDL.

Imagen: 3

  • Descargar Imagen
  • Comentar Imagen
  • « Anterior
  • Siguiente »
  • %d blogeri au apreciat: