Maria Tâmbur, unica elevă din Nisporeni, care a obținut trei de zece și un nouă la examenele de BAC

A stat cu burta pe carte timp de 12 ani, iar la final a cules roadele. O spune Maria Tâmbur, absolventa Liceului Teoretic „Boris Cazacu”, unica tânără din raionul Nisporeni, care a luat trei de zece și un nouă la examenele de BAC.

Tânăra, însă va continua studiile în străinătate, întrucât nu-și vede viitorul acasă, comunică Canal 2 Nisporeni


Citește și Lista elevilor care au obținut media „10” la examenul de bacalaureat. Elena Grosu – unica din regiunea Ungheni

Maria Tâmbur spune că rezultatele examenelor de bacalaureat au depășit așteptările sale, deși a fost mereu o elevă responsabilă și care a studiat mult.

Nu m-am așteptat la acest rezultat frumos. Eu mă așteptam la media 9, 5 maxim. Adică doi de 10 și doi de 9 și am fost plăcut surprinsă să văd trei de zece  și un nouă .

În acea dimineață chiar am sărit în sus de bucurie, am și dansat puțin” a mărturisit absolventa Liceului Teoretic „Boris Cazacu”, Maria Tâmbur.

Absolventa, care a învățat la profilul real, a luat nota nouă la geografie, iar la restul celor trei obiecte: limba româna, cea străina și matematică – nota zece. Maria spune că pentru aceste succese a învațat în toți anii de școală. Însă în ultimul an, a recapitulat disciplinele la care urma să susțină testele.

sursa: Canal 2 Nisporeni

%d blogeri au apreciat: