„Mama” din Soltănești care a uitat copilul de un an şi patru luni în frig, condamnată la un an de pușcărie

Femeia care şi-a pierdut copilul de un an şi patru luni în stradă şi acesta a murit de frig, a fost condamnată zilele trecute la un an de pușcărie, pentru omor din imprudenţă, transmite Canal 3


Incidentul şocant s-a produs la sfârșitul lunii noiembrie 2018, la Soltănești, raionul Nisporeni.

În acea seară, femeia a chefuit cu sora sa şi tot la ea a şi înnoptat. Spre dimineaţă, dându-şi seama că-i lipseşte copilul, a alergat să-l caute prin mahală. Cadavrul micuţului a fost găsit de către vecini în stradă.

Citește și:

La scurt timp după tragedie, femeia în vârstă de 30 de ani, a făcut nişte mărturisiri halucinate în cadrul unei emisiuni de la PRIME TV.

– Eu nu-mi imaginez că s-a întâmplat așa ceva cu mine. Eu nu-mi amintesc nimic. Până la momentul ce a spus sora că eu m-am culcat, până atunci nu-mi amintesc nimic până dimineața când l-am găsit pe el. 
– Tu nu ții minte nici când te-ai culcat, când te-ai sculat, că s-a dus el singur?
– Nu. Țin minte doar momentul când la sora am bătut în ușă și am trezit-o pe ea. 
– Ce te-a trezit? 
– Nu știu. Țin minte doar momentul când în ușă băteam, a povestit mama copilului decedat, Olesea Starși.

Femeia care mai are un copil de 10 ani, spune că niciodată nu-și va ierta cele întâmplate. Soţul ei, însă a iertat-o. Bărbatul a spus că după ce şi-a pierdut copilul nu vrea să-şi piardă şi soţia.Sentinţa judecătoriei Ungheni poate fi atacată în instanţa superioară.

sursa: Canal 3

%d blogeri au apreciat: