Expresul despre tragedia din Buciumeni: „Au murit ținându-se de mână. În august trebuiau să facă nunta”

Cei doi tineri care și-au găsit sfârșitul într-o gură de canalizare în această dimineață, urmau să se căsătorească în luna august a acestui an”. Despre acest detaliu comunică ziarul regional Expresul

Amintim că o tragedie fără margini a avut loc în această dimineață în satul Buciumeni din raionul Ungheni. Doi tineri au decedat în această noapte, după ce au căzut într-o gură de canalizarePotrivit Cristinei Vicol, ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Ungheni, totul s-a întâmplat lângă un bar din localitate Buciumeni:

„Cei doi se aflau într-un local, iar în urma consumului de băuturi alcoolice, tânăra în vârstă de 21 de ani a ieşit din local pentru a-şi satisface necesiţăţile fiziologice. Din neatenţie, a căzut într-o gură de canalizare cu apă cu o adâncime de aproximativ 5 metri.

Gura de canalizare se află la o distanţă de circa 6 m de la gardul localului. Aceasta a început a striga, iar în ajutor i-a sărit tânărul în vârstă de 24 de ani.

Tânărul a încercat să o scoată, dar a căzut și el. Cadavrele celor doi au fost scoase din gura de canalizare de salvatorii veniți la fața locului”.

Imagine cu cei doi tineri, publicată de  ziarul regional Expresul

%d blogeri au apreciat: