Zi neagră în raionul Cantemir // Doi adolescenți s-au sinucis

Zi neagră în raionul Cantemir după ce doi adolescenți s-au sinucis.

Primul caz a avut loc în această dimineață, după ce mezina unei familiei a găsit-o pe sora sa mai mare spânzurată în grădină. Descoperirea macabră a avut loc în jurul orei 08:10, în localitatea Cârpești, Cantemir, informează Deschide.mdPotrivit poliției, victima este  o adolescentă în vârstă de 16 ani. Trupul neînsuflețit al fetiței a fost găsit în această dimineață de către sora sa mai mică, în vârstă de 7 ani, care și-a anunțat imediat mama, iar femeia a alertat poliția.

Adolescenta, din motive încă necunoscute, s-ar fi spânzurat cu o sfoară de un copac din grădina bunicei sale.

La fața locului s-a deplasat grupul operativ din cadrul IP Cantemir, pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia, dar și motivul pentru care adolescenta a recurs la acest gest disperat.

În al doilea caz, un adolescent s-a aruncat în gol, prezumptiv de la etajul unui bloc situat în sectorul Buiucani al Capitalei.

Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a confirmat informația pentru Deschide.md, comunicând următoarele:

„Este vorba despre un adolescent în vârstă de 16 ani care s-ar fi aruncat de la înălțime, însă încă nu se cunoaște de la care etaj. La fața locului s-a deplasat grupul operativ din cadrul IP Buiucani pentru a stabili toate circumstanțele”, a declarat Stati.

De altă parte, surse apropiate anchetei, dar care au solicitat să le fie păstrat anonimatul, ne-au comunicat că adolescentul  este originar din localitatea Sadâc, raionul Cantemir, dar locuia la niște rude și era elev în clasa 10-a a unui liceu din capitală.

„Preliminar se cunoaște că părinții adolescentului sunt plecați la muncă peste hotare, iar în ultima perioadă acesta s-ar fi aflat într-o stare depresivă și ar fi amenințat de mai multe ori că ar avea intenția să sinucidă”, susține sursa.Sursa: Deschide.md

%d blogeri au apreciat: