Tragedie în Măgdăcești. Un copil a decedat strivit de un gard din beton

Tragedie în localitatea Măgdăceşti din raionul Criuleni. Un copil de numai nouă ani a murit după ce peste el a căzut o bucată de bloc din beton, dintr-un gard, peste care minorul a vrut să sară, pentru a recupera o minge cu care se juca.Incidentul tragic a avut loc ieri, 12 mai, în jurul orei 17.30. Micuţul a fost transportat la Institutul Mamei şi a Copilului, unde astăzi, din nefericire, a decedat, comunică Publika.md.

Copilul a fost internat în secţia neurochirurgie, în stare extrem de gravă.  Băiețelul era în comă, inconștient și nu prezenta semne de viaţă. Nu a fost supus unei intervenţii chirurgicale. A fost intubat la respirație artificială”, a declarat Maxim Cazacu, purtător de cuvânt al Institutul Mamei şi a Copilului.

Potrivit oamenilor legii, băiatul de nouă ani se juca cu mingea cu alţi doi prieteni. La un moment dat, mingea a ajuns în ograda unui gospodar, iar acesta a mers să o ia. În timp ce a vrut să sară gardul, peste el a căzut o parte din structură, care l-a lovit în cap.

Băiatul era elev în clasa a treia şi mai are o soră de trei ani. Potrivit primarului din Măgdăceşti, familia este una responsabilă, nu este la evidenţa poliţiei, iar ambii părinţi sunt încadraţi în câmpul muncii.
%d blogeri au apreciat: