Începând cu ora 18:00, INP va intensificat patrularea pe toate traseele și vor organiza filtre și razii

Șeful Inspectoratului General al Poliției al MAI, Alexandru Pânzari, vine cu un apel către toți participanții la trafic să dea dovadă de „responsabilitate” pentru a petrece sărbătorile de Paște „în liniște și siguranță, alături de cei dragi”.


„În atenția șoferilor! Am intensificat patrularea pe toate traseele din țară.

Am dispus colegilor mei de la INP să organizeze filtre și razii, astfel încât să prevenim accidentele rutiere. Haideți să dăm dovadă de responsabilitate și să petrecem aceste sărbători binecuvântate în liniște și siguranță, alături de cei dragi!

Băutura acceptată la volan este cafeaua sau apa. Aveți grijă, nu glumim…”

Totodată, în mai multe grupuri de interes pentru conducătorii auto de pe o rețea de socializare, au fost postate mai multe mesaje cu referitor la activitatea agenților Inspectoratului Național de Patrulare după orele 18:00:

Stimați conducători auto, Hristos a Înviat!
Începând cu orele 18:00, în municipiul Ungheni va fi organizat filtru INP, cu participarea mai multor echipaje și a unor televiziuni”.

„Stimați colegi, astăzi începând cu orele 18:00, în zona de Nord a Republicii Moldova vor activa 12 echipaje INP de comun cu SPIA şi televiziune pe linia traficului rutier.
Atenție la pedală și pahar”

„Bună domni șoferi.
După orele 18:00, în zona de Nord, traseul Bălți – Drochia și Bălți – Râșcani – Edineț,
 vor „lucra” mai multe echipaje INP la pachet cu Canal 3.%d blogeri au apreciat: