Un nou sediu pentru Sectorul de poliție nr. 1 al IP Nisporeni

Opt polițiști din cadrul Sectorului nr. 1 din orașul Nisporeni se înghesuie de ani buni  în câteva birouri, care  nu le aparțin, pentru că nu dispun de un sediu al lor.Lipsa de spațiu și condițiile de muncă anevoioase vor deveni în acest an istorie datorită unui acord între administrația publică locală și Inspectoratul General al Poliției. Acesta prevede înălțarea unei clădiri chiar în inima orașului, transmite Canal 2 Nisporeni.

Cei opt angajați, între care cinci sectoriști activează într-un sigur birou cu suprafața de zece metri. La fiecare dintre ei le revine în jur de doi metri. Polițiștii susțin că lipsa de spațiu este și mai evidentă, atunci când trebuie să audieze cetățenii.

Potrivit proiectului, clădirea va costa peste trei milioane de lei, bani oferiți de Inspectoratul General al Poliției și primăria orașului Nisporeni. Construcția acesteia va începe chiar în acest an.

Sectorul numărul 1 al Inspectoratului de Poliție Nisporeni a fost înființat în anul 2013. Acesta deservește aproximativ 18 500 de oameni din orașul Nisporeni și comuna Vărzărești.


sursa: Canal 2 Nisporeni

%d blogeri au apreciat: