FOTO // O mașină a Poliției de Frontieră, implicată într-un accident la Nisporeni

Un automobil al Ministerului Afacerilor Interne a fost avariat, iar un angajat al Poliției de Frontieră a ajuns la spital, după ce aufost implicat într-un accident rutier. Impactul a avut loc în această dimineață, pe traseul M1 Leușeni-Chișinău, în raionul Nisporeni, transmite Deschide.mdSolicitată telefonic, Raisa Novițchi, ofițerul de presă al Poliției de Frontieră, a declarat pentru Deschide.MD că în urma impactului, unul dintre angajații PF a fost transportat de urgență la Spitalul raional Nisporeni.

„Mașina de teren de marca Dacia Duster, în care se aflau trei polițiști de frontieră, se întorceau dintr-o misiune efectuată în zona de frontieră, când, pe traseu, la o distanță de 5 km de localitatea Stejăreni, s-a tamponat cu un alt automobil. În urma impactului, un angajat de al nostru a fost transportat la spital cu traumatisme medii”, a precizat Novițchi.

De altă parte, Mariana Bețivu, ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției, ne-a spus că accidentul a avut loc în jurul orei 05:10,după ce automobilul de model Dacia Duster al echipei mobile a PF, la volanul căruia se afla un șofer în vârstă de 35 de ani, a ieşit la depăşire pe contrasens şi s-a tamponat cu automobilul de marca Renault Kangoo, condus de către in barbat în vârstă de 49 de ani.

„În automobilul Renault mai erau patru pasageri, dar din fericire niciunul dintre ei nu a avut de suferit”, susține Bețivu.

Cazul este investigat de către IP Nisporeni, iar oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs accidentul, dar și cine se face vinovat.

sursa: Deschide.mdsursa: Deschide.md
sursa: Deschide.md%d blogeri au apreciat: